Open keuken met eiland

Droom jij van een open keuken? Dan denk je waarschijnlijk aan het ruimtegevoel, de lichtinval of gewoon de gezelligheid. Een open keuken heeft tal van voordelen maar ook enkele aandachtspunten. Wat als je daar nog eens een keukeneiland aan toevoegt? Ontdek hier de mogelijkheden van een open keuken met eiland!

Een open keuken met eiland: de mogelijkheden

Wie kiest voor een open keuken, doet dat meestal omwille van het ruimtegevoel. Twee kleinere ruimtes worden één grote ruimte, waardoor je een mooi open geheel creëert. Je verkrijgt dan een keuken met veel lichtinval en veel werk- en opbergruimte.

Combineer je een open keukenopstelling met een keukeneiland? Dan creëer je nóg meer ruimte en opbergmogelijkheden. Een keukeneiland kan gebruikt worden als kookeiland, spoeleiland, zitgedeelte of polyvalente werkruimte. Laat je hieronder inspireren door enkele open keukens met eiland.

Denk er gerust even over na

Meer ruimte, meer licht, meer contact, dat klinkt mooi hé? Daar komt dan nog eens bij dat vele keukenverkopers goochelen met allerlei kortingen, waardoor de aankoop van een nieuwe keuken een impulsbeslissing wordt. Het is beter om daar toch even over na te denken, aangezien een keuken een leven lang mee kan gaan. Je koopt immers geen korting, maar wel een keuken!

Een keuken moet afgestemd zijn op jouw gewoontes, jouw wensen en jouw ruimte. Daarom is het belangrijk dat je grondig nadenkt over jouw toekomstige keuken, en dat je je daarbij laat adviseren door ervaren architecten. Niet elke woning vraagt immers om een open keuken. In sommige gevallen is een open keuken gewoon niet de beste oplossing.

Ga dus niet over één nacht ijs en kom eens luisteren bij een echte keukenexpert. Kies voor gedreven vakmensen die echt tijd maken om je te helpen en de juiste keuken voor jou te kiezen.

Meer weten?

Ga jij voor een open keuken met eiland? Of kies je toch voor een andere keukenopstelling? Wij leggen je graag de mogelijkheden uit! Kom gerust langs of neem contact op.

Scroll naar boven