Over ons

Keukenspecialist sinds 1977

Bij Erkelens – keukenspecialist sinds 1977 – staan vakmanschap en persoonlijke klantenbegeleiding centraal. Wij zijn geen handtekeningenjagers die zo snel mogelijk een keuken, badkamer of maatkast willen verkopen. Bij ons bestel je in vertrouwen.
Na een uitgebreide kennismaking met zaakvoerder Jan vertalen onze interieurarchitecten jouw wensen naar een exclusief ontwerp. Dit ontwerp stellen we persoonlijk voor, om nadien bij te schaven totdat het volledig aan je verwachtingen voldoet. Pas dan beslis jij of je met ons in zee gaat. Wij gaan voor niets minder dan perfect. Zowel wat vormgeving, materialen, afwerking, uitstraling als levensduur betreft. En dat maken we bij Erkelens voor elk budget mogelijk.

Karel Erkelens

Onze geschiedenis

Het verhaal van Erkelens start in 1977. Karel Erkelens werkt op dat moment al meer dan tien jaar bij de Belgische keukenfabrikant Ilwa uit Puurs-Ruisbroek. Eerst staat hij er in de productie, de laatste jaren legt hij zich toe op de plaatsing.

Karel leerde er de kneepjes van het vak. Stilaan begon het te kriebelen om als zelfstandige aan de slag te gaan. En zo werd Karel zelfstandige keukenbouwer en bracht hij echte kwaliteitskeukens naar Mariekerke (Bornem) .

Mond-aan-mondreclame

Als zelfstandig ondernemer kent Erkelens al snel veel succes. Het perfectionisme waarmee Karel de keukens plaatst en afwerkt, doet al snel de ronde in de regio. Zelf veel promotie maken voor zijn keukenzaak hoeft niet, de mond-aan-reclame doet zijn werk.

En zo loopt het tot op de dag van vandaag. De volgende generatie – met Jan Erkelens aan het roer – heeft de zaak al enkele jaren overgenomen. Van zijn vader erfde hij dezelfde gedrevenheid en klantgerichtheid. Bij het dagdagelijkse reilen en zeilen kan Jan bovendien rekenen op zijn nicht Tamara.

Vader Karel kijkt vanaf de zijlijn toe en voelt zich nog steeds betrokken. Met Jan en Tamara is en blijft Erkelens een familiebedrijf in de ware zin van het woord.

f5
f6

Van keukenspecialist naar interieurspecialist

Op verzoek van de klanten hebben we de afgelopen jaren ons actieterrein uitgebreid van pure keukenspecialist naar exclusieve interieurspecialist. Nu meer dan veertig jaar later zijn we uitgegroeid tot dé keuken- en interieurspecialist van de streek (Klein-Brabant). Keukens zijn en blijven de kern van ons verhaal. Daarnaast specialiseren we ons in kasten op maat, thuiswerken, badkamerrenovaties en totaalrenovaties.

Onze missie en visie

Missie

Met veel passie en vakmanschap creëren wij in eigen atelier exclusieve interieurs waarin onze klanten zich thuis voelen en waarvan ze de rest van hun leven kunnen genieten.

Visie

Onze kracht schuilt in de persoonlijke aanpak, het eigen team van gedreven vakmensen en de ultieme totaalbeleving van onze showroom. Met deze troeven ontwikkelen en realiseren we unieke en exclusieve interieurconcepten volgens ieders wensen. En dat al meer dan veertig jaar.

 

Scroll naar boven