Design keukens: inspiratie voor de keuken van jouw dromen

Ben je op zoek naar een designkeuken? Dan gaan we ervan uit dat je van moderne keukens met een unieke uitstraling houdt. Zijn strakke lijnen, greeploze keukenkasten en slimme apparaten helemaal jouw ding? Laat je inspireren door onze design keukens!

Het design in design keukens

Wat maakt van een keuken een designkeuken? De uitstraling van een designkeuken verkrijg je door te kiezen voor bepaalde materialen, kleuren, vormen en accessoires. Design keukens zijn over het algemeen erg strak en tot in de puntjes afgewerkt. De keukenkasten zijn meestal greeploos, en de ruimte loopt over van de nieuwste technische snufjes. Of dat nu hightech keukentoestellen zijn, slimme verlichting, of andere slimme keukenaccessoires, je kiest zelf wat jouw leven comfortabel maakt!

design keukens

De meeste design keukens zijn opgebouwd rond een centraal keukeneiland. De typische kleuren in dat soort keukens zijn zwart of wit, of een combinatie van de twee. Voor het werkblad werken we in moderne keukens vaak met kwalitatieve materialen zoals natuursteen of effen laminaat. Zo geef je een exclusieve look aan je nieuwe keuken.

design-keukens-2

Ook de accessoires en de afwerking moeten helemaal kloppen als je de uitstraling van een designkeuken wil bereiken. Denk dus goed na over het kraanwerk, de spoelbak en vergeet ook de muren niet! Het spreekt voor zich dat een designkeuken al snel wat duurder uitkomt dan een ‘gewone’ keuken. Maar je kiest helemaal zelf hoe ver je daarin gaat.

design-keukens-6

Laat je inspireren door onze design keukens

Erkelens is al sinds 1977 gespecialiseerd in keukens en maatwerk. We zorgen er dan ook voor dat jouw keuken tot in de puntjes in orde is. Hieronder vind je enkele voorbeelden van onze design keukens. We denken graag met onze klanten mee om zo de mooiste design keukens op maat te creëren.

Meer weten?

Wil jij ook een design keuken? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw woning? Neem gerust contact op of kom langs in onze toonzaal.

Scroll naar boven