Projectontwikkelaars

Partner van verschillende projectontwikkelaars

Verschillende projectontwikkelaars doen vast beroep op Erkelens voor het plaatsen van keukens in hun woonprojecten. Met onze exclusieve keukens op maat staan wij garant voor topkwaliteit aan uiterst scherpe prijzen.

Totaalopvolging van je klanten

Vanuit Erkelens nemen we de totaalopvolging van het gedeelte op ons. Indien gewenst begeleiden we de eindklant bij het maken van de finale beslissingen over zijn of haar droomkeuken.

Je klanten mogen rekenen op een persoonlijke begeleiding waarbij we van A tot Z hun droomkeuken ontwerpen en realiseren.

Projectontwikkelaars kunnen met een gerust hart het volledige keukengedeelte aan onze zorgen toevertrouwen. Wij respecteren steeds de voorziene timing. Onze innovatieve en creatieve keukens van topkwaliteit vormen een extra verkoopsargument voor elk woonproject.

Kasten op maat

Naast keukens kunnen projectontwikkelaars uiteraard ook op ons rekenen voor interieurinrichting met kasten op maat.

Qua materialen, stijl en vormgeving kennen wij dankzij de expertise van onze interieurarchitecten en monteurs geen beperkingen.

Elke ingemaakte kast wordt tot in de kleinste details uitgewerkt voor een optimaal gebruikscomfort en een efficiënt ruimtegebruik.

Wil je met ons samenwerken?

Fijn! Aarzel dan zeker niet om een afspraak te maken voor een eerste kennismakingsgesprek.

Maak een afspraak

"*" geeft vereiste velden aan

Naam
DD slash MM slash JJJJ
Scroll naar boven