Van ontwerp tot finale afwerking

Hoe komt jouw droomkeuken tot stand?

Voordat onze eigen monteurs bij jou thuis aan de slag gaan, hebben we samen al een intensieve weg afgelegd. Eén van de elementen waar wij het verschil maken is de tijd die onze vakmensen investeren in jouw droomkeuken. Dat geldt zowel voor het ontwerp (in eigen atelier uitgevoerd), de plaatsing als de finale afwerking. Wanneer jij interesse hebt in een laminaatkeuken van Erkelens, dan engageren wij ons voor de volle 100%.

Stappenplan voor jouw droomkeuken

 • Stap 1

  1. Kennismaking én eerste bespreking van jouw keukendromen

  Het eerste gesprek met zaakvoerder Jan neemt ongeveer twee uur in beslag. Hij voorziet alle tijd om te luisteren naar jullie verhaal en vertelt over de kwaliteiten, de stijlmogelijkheden, de materiaalopties en de functionele troeven van onze exclusieve keukens.

  Stap voor stap brengt Jan jullie wensen qua uitstraling, ergonomie, functionaliteit, keukenindeling, … in kaart. Met de hand maakt hij schetsen om eerste ideeën van kastenindeling en grondplan af te toetsen.

 • Stap 2

  2. Onze interieurarchitecten gaan aan de slag

  Achter de schermen bespreekt en analyseert Jan samen met onze interieurarchitecten jullie droomkeuken.

  Onze interieurarchitect gaat vervolgens aan de slag voor het uitdenken van een keukenontwerp dat helemaal bij jou past. Elk detail wordt tot in de puntjes uitgewerkt. Aanvullend op het ontwerp werken we een visualisatie uit in 3D en een offerte.

 • Stap 3

  3. Het eerste ontwerp met bijhorende offerte

  We nodigen je uit voor een persoonlijke presentatie van het ontwerp en bespreking van onze gedetailleerde offerte. Je ziet in alle transparantie wat jouw project inhoudt.

  We sluiten het gesprek af met verdere afspraken voor de correctieronde. Zo vragen we jou om grondig na te denken over ons ontwerp én alle opmerkingen en correcties bundelen.

 • Stap 4

  4. We schaven het ontwerp bij tot een finaal voorstel

  Op basis van de gebundelde feedback herwerken we ons voorstel. We willen dat ons tweede voorstel volledig aan jouw wensen en verwachtingen voldoet.

 • Stap 5

  5. We spreken een strikte planning af

  Wanneer je ons het vertrouwen schenkt voor de realisatie van jouw droomkeuken, bespreken we de verdere timing. Gemaakte afspraken worden strikt opgevolgd. Daar zorgt onze projectleider voor, die ook jouw rechtstreekse aanspreekpunt is.

 • Stap 6

  6. Onze monteurs werken alles tot in de kleinste details af

  In tegenstelling tot de meeste keukenbouwers plaatsen onze vakmensen jouw droomkeuken meestal niet op één werkdag. We nemen onze tijd om alles tot in de puntjes af te werken.

  Aangezien wij streven naar de perfecte afwerking – en vaak ook grotere en complexe keukens plaatsen – neemt de plaatsing van jouw keuken op maat al snel drie tot vijf dagen in beslag.

 • Stap 7

  7. Een persoonlijke oplevering door zaakvoerder Jan

  Na de plaatsing vindt er steeds een persoonlijke oplevering plaats door zaakvoerder Jan. Hij controleert samen met jou het eindresultaat en bespreekt het verloop van het project.

 • Stap 8

  8. Geniet van je keuken!

Eerst zien en dan geloven?

Jouw droomkeuken realiseren?

Daar maken wij graag werk van!
Ben je overtuigd van onze werkwijze, aarzel dan zeker niet om een afspraak te maken voor een eerste kennismakingsgesprek.

Maak een afspraak

"*" geeft vereiste velden aan

Naam
DD slash MM slash JJJJ
Scroll naar boven