Jouw partner voor renovatiewerken

Zijn je woning of bepaalde ruimtes toe aan een stevige make-over? Zoek je een ervaren partner om een verbouwings- of renovatieproject in goede banen te leiden? Vertrouw op Erkelens voor de totaalinrichting van je interieur of de uitvoering van renovatiewerken. Onze expertise zit in het ontwerp, kasten op maat, keukens, badkamerrenovaties en de coördinatie van de uitvoering. Voor de verschillende bouwdisciplines schakelen we in volle vertrouwen onze onderaannemers in.

Kan je Erkelens vragen voor elk interieur- of verbouwingsproject?

Onze grote kracht zit in het ontwerpen van exclusieve keukens, kasten op maat en badkamers. Wanneer jouw interieur- of verbouwingsproject deze uitdagingen bevat, ben je bij ons aan het juiste adres.

Technisch gaan wij geen enkele uitdaging uit de weg. Moet je woning volledig gestript en heropgebouwd worden? Wil je een woonuitbreiding met veel glas en een lichtstraat? Moet de interne structuur van je woning aangepast worden? Is je dak aan vervanging toe?

Alles is mogelijk. Dat geldt ook voor kleinere renovatiewerken. Wil je één ruimte volledig aanpakken? Zijn je bestaande binnendeuren aan vervanging toe? Je keuken opentrekken naar de leefruimte?

Wanneer nodig schakelen we een gekende architect in om het project mee in goede banen te leiden. Je mag rekenen op een totaalservice voor het bekomen van de nodige vergunningen.

Waarom Erkelens inschakelen voor je renovatiewerken?

Je krijgt een persoonlijke begeleiding vanaf het eerste plaatsbezoek tot en met de finale oplevering, telkens met zaakvoerder Jan.

Onze interieurarchitecten vertalen jouw woondromen naar een uniek interieurontwerp.

Nog tijdens de ontwerpfase krijg je een complete raming. Deze raming verfijnen we aan de hand van de materiaalkeuzes die je maakt bij onze gekende leveranciers in de regio.

Onze projectleider werkt een strikte planning uit waarbij de verschillende fases van het interieur- of verbouwingsproject elkaar naadloos opvolgen. Hij vormt tijdens de werken jouw rechtstreeks aanspreekpunt. Je project wordt gegarandeerd binnen de afgesproken deadline opgeleverd.

Wij werken uitsluitend met gekende en vertrouwde onderaannemers. Daarbij kiezen we resoluut voor kleine familiebedrijven die – net als wij – vakmanschap hoog in het vaandel dragen.

De plaatsing van het maatwerk voor inbouwkasten, keuken en badkamer gebeurt door onze eigen vakmensen. Alles wordt tot in de puntjes afgewerkt.

Eerst zien dan geloven?

Breng een bezoekje aan onze volledig ingerichte kijkwoning. 

Jouw interieur- of verbouwingsproject realiseren?

Daar zorgen we graag voor!
Aarzel dus zeker niet om een afspraak te maken voor een eerste kennismakingsgesprek.

Maak een afspraak

"*" geeft vereiste velden aan

Naam
DD slash MM slash JJJJ
Scroll naar boven