Kasten op maat: wij laten geen vierkante centimeter onbenut

Droom je van stijlvolle kasten op maat die een kwalitatieve uitstraling combineren met maximale functionaliteit? Zaakvoerder Jan of een van onze interieurarchitecten komt persoonlijk bij je langs voor eerste opmetingen en een bespreking van jouw verwachtingen. Onze interieurarchitecten vertalen jouw wensen naar een mooi ontwerp dat geen enkele vierkante centimeter onbenut laat, en houden uiteraard rekening met jouw budget. Nadien worden de kasten geproduceerd in ons eigen atelier. Onze monteurs staan tot slot garant voor een piekfijne afwerking.

CVC_211002114406

Welke kasten op maat zijn mogelijk?

Qua materialen, stijl en vormgeving kennen wij dankzij ons uitgebreid aanbod en de expertise van onze vakmannen geen beperkingen. Elke ingemaakte kast wordt tot uitgewerkt voor een optimaal gebruikscomfort en een efficiënt ruimtegebruik. Je bent bij ons welkom voor de volgende kasten op maat:

Dressings

Slaapkamerkasten

Televisiemeubels

Haardmeubels, al dan niet inclusief de haard

Opbergkasten voor een bergplaats

Vestiairekasten

Kantoorkasten en -meubels

Ingebouwde zolderkasten

Waarom je kasten op maat laten maken door Erkelens?

We bieden een uitstekende service al vanaf de ontwerpfase. Na de eerste projectbespreking met zaakvoerder Jan - waarbij ook een eerste opmeting plaatsvindt - gaan onze interieurarchitecten aan de slag.

We presenteren persoonlijk ons voorstel, aangevuld met een 3D-simulatie en een gedetailleerde offerte.

Dankzij onze totaalservice voor de realisatie van keukens en interieurinrichting, kunnen wij de stijl en vormgeving van je kasten op maat perfect afstemmen op de rest van je interieur.

We bereiden de inbouwkasten voor in onze eigen schrijnwerkerij. Alleen kwaliteitsvolle materialen komen in aanmerking.

De plaatsing en afwerking van alle kasten op maat gebeurt door onze eigen vakmensen. Zij staan garant voor een hoogstaande afwerking. Geen enkel detail ontsnapt aan hun aandacht.

07

Eerst zien dan geloven?

Een stijlvolle kast op maat?

Daar zorgen we graag voor!

Aarzel dus zeker niet om een afspraak te maken voor een eerste kennismakingsgesprek.

Maak een afspraak

"*" geeft vereiste velden aan

Naam
DD slash MM slash JJJJ
Scroll naar boven