Is je badkamer aan vervanging toe?

Wij realiseren de volledige badkamerrenovatie

Is je huidige badkamer verouderd en aan vervanging toe? Vertrouw met een gerust hart de volledige badkamerrenovatie toe aan Erkelens. Samen met onze vaste onderaannemer ontwerpen wij de badkamer van jouw dromen. De badkamer moet zowel qua uitstraling als functionaliteit 100% aan jouw verwachtingen voldoen.

Hoe realiseren wij jouw droombadkamer?

 • Stap 1

  1. Eerste plaatsbezoek

  De eerste stap van een badkamerrenovatie omvat een kennismakingsgesprek waarbij zaakvoerder Jan Erkelens persoonlijk langskomt. Hij bekijkt de bestaande badkamer, analyseert de mogelijkheden van de ruimte en luistert naar jouw wensen en verwachtingen.

  Jan toetst al meteen eerste ideeën af over stijl, materiaalvoorkeuren, indeling, budget en functionele mogelijkheden. Wil je het bad vervangen door een inloopdouche? Hoeveel lavabo’s heb je nodig? Wat met de opbergruimte? Welke aanpassingen zijn er nodig rond elektriciteit, waterleidingen en afvoer? Wat met de verwarming? Welke stijl voor de badmeubels heb je voor ogen? Elk element van je toekomstige badkamer komt tijdens dit gesprek aan bod.

 • Stap 2

  2. Onze partner-onderaannemer volgt jouw badkamerrenovatie verder op

  Jan geeft jouw ideeën en gegevens door aan onze partner-onderaannemer die jou zo snel mogelijk contacteert. Zij zorgen voor een persoonlijke begeleiding bij het maken van de nodige materiaalkeuzes. Vervolgens gaan ze aan de slag voor het uitwerken van een eerste ontwerp.

 • Stap 3

  3. Aan de slag

  Na goedkeuring van jouw nieuwe badkamerontwerp kunnen de werken starten. Onze partner-onderaannemer staat hierbij in voor de sanitaire werken, vloer- en tegelwerken, elektriciteitswerken, …

  Alle schrijnwerken worden door onze eigen vakmensen uitgevoerd. En uiteraard zorgen wij ook voor een perfecte afwerking. 

  Jouw badkamerrenovatie wordt zonder tijdverlies uitgevoerd. Op die manier beperken we de hinder voor jou tot een strikt minimum.

 • Stap 4

  4. Zaakvoerder Jan komt persoonlijk langs voor de oplevering

  Bij Erkelens is het een vaste traditie dat zaakvoerder Jan voor elke oplevering persoonlijk langskomt en het resultaat samen met jou inspecteert. Op die manier zijn we zeker dat je 100% tevreden bent van het eindresultaat.

 • Stap 5

  5. Altijd bereikbaar voor naservice

  Duikt er na de badkamerrenovatie alsnog een probleempje op? Je kan ons steeds bereiken. Wij zorgen zo snel mogelijk voor een gepaste oplossing.

Eerst zien dan geloven?

Jouw badkamer laten renoveren?

Daarvoor kan je bij ons terecht!

Aarzel dus zeker niet om een afspraak te maken voor een eerste kennismakingsgesprek.

Maak een afspraak

"*" geeft vereiste velden aan

Naam
DD slash MM slash JJJJ
Scroll naar boven