Keukens op maat van jouw persoonlijkheid

Erkelens ontwerpt en plaatst al meer dan 40 jaar kwaliteitsvolle keukens op maat, al dan niet vervaardigd in ons eigen atelier. Elk ontwerp van onze interieurarchitecten start van een wit blad. De stijl-, kleur- en materiaalmogelijkheden zijn letterlijk onbegrensd. Een keuken is het hart van je woning, een plek die esthetisch én functioneel moet zijn. Daarom besteden we aandacht aan de kleinste details. Zowel wat vormgeving, materialen, afwerking, uitstraling als levensduur betreft. We maken jouw keuken op maat van jouw wensen, noden, stijl én budget.

Voor Na

Sleep de pijltjes van links naar rechts om de voor- en na-foto te zien.  

Keukens op maat: van ontwerp tot afwerking

Ontdek hier hoe wij jouw droomkeuken vormgeven.

Je bestaande keuken renoveren?

Is je keuken aan vervanging toe? Wij klaren de volledige klus, inclusief structurele aanpassingen van de ruimte.

Koje13-1_Laser_Brillant_satin_Toronto_Eiche_nougat
Laser_Soft_Kaschmir_M

Een kleiner budget

Ook jonge starters en projectontwikkelaars kunnen bij ons terecht. Wij bieden desgewenst budgetvriendelijke, maar toch kwaliteitsvolle keukens. Je geniet van dezelfde persoonlijke begeleiding, dezelfde creativiteit voor het ontwerp en hetzelfde vakmanschap voor de plaatsing.

Kwaliteitsvolle keukentoestellen

Voor al onze keukens op maat werken wij met keukentoestellen van verschillende kwaliteitsmerken. Samen maken we een keuze die perfect bij je behoeftes past.

AV_4030_Samtblau_hochglanz_M

Eén totaalverhaal voor keuken en leefruimte?

Kies voor één interieurverhaal en laat je keuken aansluiten bij de vormgeving van de aanpalende leefruimte. Wij creëren een uniek televisie- of haardmeubel dat perfect bij je keuken past. Of wat dacht je van keukenkasten met een geïntegreerde deur naar de bergruimte, waar we aansluitende inbouwkasten op maat plaatsen? Alles is mogelijk.

AV_5040_weiss_M2

Eerst zien en dan geloven?

Laat je inspireren door enkele van onze realisaties, gemaakt met passie en vakmanschap!

Scroll naar boven