Je keuken renoveren? Wij klaren de volledige klus!

Is je werkblad aan vervanging toe? Of wil je graag nieuwe deurtjes? Vraag er ons naar en wij fiksen het! Wil je eerder je volledige keuken renoveren? Ook in dat geval ontzorgen we je volledig. Zo ontwerpen en plaatsen wij niet alleen je gloednieuwe droomkeuken. We nemen ook alle structurele aanpassingen van de ruimte op ons, inclusief de verdere afwerking en inrichting.

AV_2030_Satin_M2

Twee projecten in één

Het vernieuwen van een bestaande keuken omvat meestal twee projecten in één: de keuken renoveren én de ruimte optimaliseren. Om de nieuwe keuken technisch te kunnen realiseren, zijn meestal structurele aanpassingen aan de ruimte nodig. Zeg maar een stevige opfrisbeurt van de ruimte. Wij ontzorgen je volledig voor deze bijkomende werken.

Deze aanpassingen omvatten mogelijk het vernieuwen van het plafond en de vloer, het afbreken van een binnenmuur om de keuken open te trekken naar de leefruimte, het plaatsen van een schuifraam naar de tuin, het plaatsen van een nieuw plafond met verlichting, het verplaatsen van leidingen voor elektriciteit, afvoeren en water, …

Voor al deze werken schakelen we vertrouwde onderaannemers in, uitsluitend familiebedrijven uit de regio waarmee we al vele jaren samenwerken.

Onze projectleider coördineert de uitvoering en volgt alles stipt op. Je ontvangt vooraf een gedetailleerde planning met het verloop van de verschillende werken.

Jouw keuken renoveren: onze aanpak

In de ontwerpfase van je keuken bespreken we meteen ook de vereiste aanpassingen aan de ruimte. Daarom vindt de eerste bespreking voor het vernieuwen van je bestaande keuken steeds bij je thuis plaats. Zo zien we met eigen ogen de mogelijkheden en eventuele beperkingen van de ruimte.

Het ontwerp van je nieuwe keuken en van de herinrichting van de ruimte verlopen op een geïntegreerde manier met elkaar. Onze interieurarchitecten stemmen beide verhalen perfect op elkaar af.

Voor de keuken ontvang je samen met het ontwerp een gedetailleerde offerte. Voor de aanpassingswerken aan de ruimte werken we met ramingen die we bijsturen volgens de finale materiaalkeuzes.

AV_2065_Polarweiss_AV_5082_Wildeiche_Sherry_M2

Eerst zien dan geloven?

Jouw keuken renoveren?

Daar maken wij graag werk van!

Ben je overtuigd van onze werkwijze, aarzel dan zeker niet om een afspraak te maken voor een eerste kennismakingsgesprek.

Maak een afspraak

"*" geeft vereiste velden aan

Naam
DD slash MM slash JJJJ
Scroll naar boven