Een budgetvriendelijk alternatief

Op zoek naar een budgetvriendelijke keuken?

Naast onze exclusieve keukens op maat - waarbij je kiest voor een investering in een keuken voor het leven - bieden we jonge starters en projectontwikkelaars een budgetvriendelijke keuken als kwaliteitsvol alternatief. Zo haal je voor een scherpe prijs een zeer degelijke keuken in huis. De kwaliteit van deze keukens overstijgt nog steeds veruit de kwaliteit die je krijgt bij de bekende keukenketens.

De perfecte oplossing voor starters en projectontwikkelaars

Met een budgetvriendelijke keuken spelen wij gericht in op de zoektocht van vele jonge starters naar een kwaliteitsvolle keuken voor een scherp budget. Bouwen wordt vandaag de dag steeds duurder. De eerste keuken is daarom niet meteen een keuken voor het leven.

Ook wanneer starters hun eerste woning niet beschouwen als hun finale woonbestemming. Ze willen bijvoorbeeld binnen tien jaar verhuizen naar een ruimer huis… Dán vormt een budgetvriendelijke keuken van Erkelens de ideale oplossing.

Ook projectontwikkelaars vinden bij ons de perfecte keuze. Met onze keukens kunnen ze op hun twee oren slapen. Ze blijven binnen het voorziene budget en hun kopers genieten vele jaren lang van een kwaliteitsvolle keuken.

De scherpe prijs is het gevolg van een sterke automatisatie bij de productie en de hoge volumes van onze keukenfabrikant.

Een budgetvriendelijke keuken: onze kwaliteitsbelofte

Wie budgetvriendelijk zegt, denk vaak dat men gigantisch inboet aan kwaliteit. Niets is minder waar! Toch niet bij de keukens die tot onze budgetvriendelijke keukenlijn behoren.

Kies je bij Erkelens voor een budgetvriendelijke keuken? Dan geniet je van hetzelfde engagement van ons team, dezelfde creativiteit voor een exclusief ontwerp, hetzelfde vakmanschap voor een correcte plaatsing én dezelfde precisie voor een piekfijne afwerking.

Want zoals ons motto luidt: ‘Een keuken is niet zomaar een investering, het is het hart van je woning.’ Een plek die esthetisch én functioneel moet zijn. Dat vraagt om perfectie. Zowel wat vormgeving, materialen, afwerking, uitstraling als levensduur betreft. En dat maken we bij Erkelens voor elk budget mogelijk.

Eerst zien dan geloven?

Jouw keuken tegen een scherpe prijs?

Daar maken wij graag werk van! Ben je overtuigd van onze werkwijze, aarzel dan zeker niet om een afspraak te maken voor een eerste kennismakingsgesprek.

Maak een afspraak

"*" geeft vereiste velden aan

Naam
DD slash MM slash JJJJ
Scroll naar boven