Een thuisbureau op maat van jouw wensen

Werk jij regelmatig van thuis uit? En doe je dat aan de keukentafel of in de woonkamer? Dan is het hoog tijd dat je voor jezelf een rustige, stijlvolle en functionele werkplek inricht. Zoek je een ervaren partner om jouw thuisbureau op maat uit te werken en te realiseren? Daar helpt Erkelens graag bij!

CVC_211002111650

Hoe realiseren wij jouw thuiswerkplek?

Het inrichten van een thuiswerkplek kan op verschillende manieren gebeuren. Alles hangt af van de ruimte die je beschikbaar hebt. En welke voorkeuren je zelf hebt natuurlijk. Zo kunnen wij zowel een thuiskantoor als een tuinkantoor voorzien.

Heb je binnen nog wat ruimte vrij die we kunnen omtoveren tot een bureauruimte? Dan is een thuiskantoor misschien wel de perfecte oplossing. Is er binnen geen plek meer vrij maar heb je buiten nog een zee aan ruimte? Dan is een tuinkantoor een optie voor jou.

Als interieurspecialist voorzien wij jouw thuisbureau van de nodige kantoorkasten en -meubels. Ook deze worden in ons atelier volledig op maat gemaakt en tot in de kleinste details uitgewerkt voor een optimaal gebruikscomfort en een efficiënt ruimtegebruik.

Een tuinkantoor voor ieder budget

Bij Erkelens proberen we steeds een oplossing te bieden voor ieder budget. Een tuinkantoor hoeft daarom niet duur te zijn. Integendeel. Wij creëren op een snelle, eenvoudige en betaalbare manier extra ruimte in jouw tuin.

Hoe we dat doen? Met innovatieve en kwalitatieve containerunits uit staal. De grote troeven van zo’n bureaucontainer? Dat is het flexibele, duurzame en modulaire karakter.

Om deze service te garanderen, werken wij samen met een ervaren en betrouwbare partner die gespecialiseerd is in modulaire units op maat. Daarbij mag je zeker zijn van kwaliteit en design. Ons team van vakmensen staat garant voor een hoogstaande afwerking, zowel vanbinnen als vanbuiten.

Tuinkantoor

Eerst zien dan geloven?

Een thuisbureau op maat?

Daar maken wij graag werk van!
Aarzel dus niet om een afspraak te maken voor een eerste kennismakingsgesprek.

Maak een afspraak

"*" geeft vereiste velden aan

Naam
DD slash MM slash JJJJ
Scroll naar boven