Interieurdecoratie op maat van elke ruimte

Je hebt je keuken, badkamer, bureau of woonkamer (door ons) laten restylen? Dan zorgt de juiste interieurdecoratie voor de perfecte finishing touch. Het zijn de accessoires en details die alles tot één mooi en passend geheel maken. Onze interieurconsulente focust zich met volle passie op het aankleden van jouw interieur, volgens jouw smaak en voorkeur.

interieur-decoratie-1

Eerste gesprek

Als eerste stap wisselen we graag uitgebreid van gedachten over hoe jouw interieur aangekleed mag worden. Ben je op zoek naar:

muurdecoratie,

tafeldecoratie,

vloerbekleding,

bureaudecoratie,

badkamerdecoratie,

raamdecoratie,

verlichting,

Neem bij dit eerste gesprek gerust wat foto’s of een moodboard mee. We polsen hierbij naar jouw persoonlijke smaak en voorkeuren, welke stijl(en) je graag ziet, welke elementen je in de kijker wil zetten, …

Persoonlijk interieuradvies

Na het eerste gesprek kan je van ons een voorstel verwachten met een persoonlijk advies op maat van jouw interieur(wensen). We zorgen ervoor dat elke ruimte uniek ingericht wordt door de juiste accenten te leggen. Met aandacht voor de indeling, stijl en architectuur van de woning én de aanwezige interieurelementen.

Door het toevoegen van unieke decoratie-elementen gaan we voor net dat tikkeltje meer! Een interieur waar jij je goed voelt en dat jou elke dag doet thuiskomen met een glimlach.

interieur-decoratie-2
interieur-decoratie-3

Concrete uitwerking

Krijgen we groen licht op ons gepersonaliseerd voorstel? Dan gaan wij met veel plezier aan de slag! Dat beperkt zich niet alleen tot het aanbieden en verkopen van de interieurdecoratie. Wij zorgen er – op eenvoudig verzoek – ook voor dat alle decoratie op het juiste plekje komt. Met oog voor detail en afwerking. Daarop mag je ten volle vertrouwen.

Eerst zien dan geloven?

Jouw interieurdecoratie uitbesteden?

Dan ben jij bij Erkelens in de allerbeste handen!
Aarzel dus niet om een afspraak te maken voor een eerste kennismakingsgesprek.

Maak een afspraak

"*" geeft vereiste velden aan

Naam
DD slash MM slash JJJJ
Scroll naar boven