Ontbijthoek in je keuken

Een plekje in de keuken waar je koffiezet, waterkoker, broodrooster en al je favoriete ontbijtgranen staan? Dat is een ontbijthoek! Een praktisch hoekje waar het hele gezin gebruik van maakt. En het beste van al: je kan een ontbijthoek perfect verbergen door schuifdeuren. Zo oogt je keuken op elk moment mooi opgeruimd!

ontbijthoek-keuken

Waarom een ontbijthoek?

Een ontbijthoek is bedoeld om jou het leven makkelijker te maken. Met enkele mooie opzetkasten creëer je heel wat handige ruimte om op te bergen. Heb je een grote keuken? Dan kan je ook een tafel voorzien om gezellig met je gezin te ontbijten. Een ontbijthoek wordt afgestemd op jouw gewoontes, en kan volledig gepersonaliseerd worden. Zo begint elke dag met een glimlach.

Personaliseer jouw ontbijthoek

Dankzij maatwerk kan je je ontbijthoek helemaal laten personaliseren. Ben jij trots op je keukenrobot en moet die absoluut een mooi plekje krijgen? Dat kan! Je kiest zelf welke elementen we integreren, en ook de stijl en afwerking wordt volledig afgestemd op jouw smaak. We zorgen voor een hoekje waar iedereen zich goed bij voelt.

ontbijthoek-keuken

Verborgen opbergruimte dankzij opzetkasten

Je koffiezet, waterkoker en broodrooster uit het zicht, maar binnen bereik? Er zijn verschillende mogelijkheden om je keukenmateriaal te ‘verbergen’. Je kan gaan voor een opzetkast met schuifdeuren, inschuifdeuren of zelfs een rolluiksysteem in glas of kunststof. Omdat de kast op maat wordt gemaakt, kies je zelf wat het best bij jouw keuken en gewoontes past.

Hou er wel rekening mee dat de opzetkasten in een ontbijthoek wat ruimte in beslag nemen. Meestal heb je een dieper werkvlak nodig (meer dan 60 cm) om nog voldoende werkruimte ter beschikking te hebben.

ontbijthoek-keuken

Wil jij een ontbijthoek in jouw keuken?

Wil jij ook graag een ontbijthoek in de keuken integreren? Neem dan gerust contact op en ontdek wat de mogelijkheden zijn. Onze architecten denken graag een ontwerp uit dat helemaal bij jouw gezin en ontbijtgewoontes past!

Scroll naar boven