Kies voor laminaat in je keuken

Al sinds het begin van Erkelens keukens en interieur in 1977 is laminaat ons paradepaardje. Vooral in keukens is laminaat een enorm populair materiaal. Het is sterk en duurzaam, en kan tegen een stootje. Perfect voor in de keuken dus. Wij leggen uit waarom een laminaat keuken de juiste keuze is!

laminaat keuken

Wat zijn de voordelen van laminaat?

1. Eenvoudig schoon te maken

Een keuken wordt in de meeste huishoudens dagelijks gebruikt. Koken, bakken, eten, mealpreppen,… In de keuken wordt intens geleefd. Het is om die reden ook een plaats die heel snel vuil wordt. Maar dat is geen enkel probleem voor een laminaat keuken. Laminaat is eenvoudig schoon te maken met water, want het materiaal is perfect waterbestendig.

In een ruimte waar alles om eten draait, is hygiëne niet onbelangrijk. Je hebt dus baat bij een keuken die makkelijk te onderhouden en schoon te maken is. Door de hoogwaardige kwaliteit van laminaat is je keuken bestand tegen vocht, vuil en krassen.

2. Kras- en stootbestendig

Zoals we hierboven al vermeldden, kan laminaat tegen een stootje. Laminaat in je keuken is dus zeker een duurzame keuze. Zijn de keukenkasten of is je keukenwerkblad gemaakt uit laminaat? Dan mag je er zeker van zijn dat die lang meegaan. Ook laminaat aan de binnenkant van je keukenkasten heeft zijn voordelen. Een stootje van een pan of pot zal de kast niet beschadigen.

3. Afwerking naar keuze

Met laminaat in je keuken kan je alle kanten uit. Het materiaal bestaat namelijk in tal van kleuren, structuren, en afwerkingen. Ga je voor een hout- of steenlook? Wat je ook kiest, laminaat verkleurt niet. Zelfs na vele jaren intensief gebruik, behoudt laminaat zijn kleur.

laminaat keuken

4. Budgetvriendelijk

Laminaat is bovendien een budgetvriendelijke keuze, wat alleen maar bijdraagt bij de populariteit van het materiaal. Bij het ontwerpen van jouw keuken, houden we uiteraard rekening met jouw budget en jouw wensen. Zo komen we samen tot de keuken van jouw dromen!

Ga jij voor laminaat in je keuken?

Overtuigd van de vele voordelen van laminaat in je keuken? Kom zeker eens langs bij Erkelens! Wij hebben bijna 50 jaar ervaring met laminaat, en helpen je graag verder.

Scroll naar boven