Bezoek Erkelens op de Bouwroute op 25 of 26 maart

Bouw- of renovatieplannen voor de keuken? Of is het tijd voor een nieuw interieur? Laat je inspireren tijdens ons opendeurweekend op 25 en 26 maart! Je ontdekt alle mogelijkheden voor jouw interieur en krijgt er gratis advies op maat bij.

Niet alleen de deuren van onze toonzaal, maar ook die van onze kijkwoning staan open tijdens het opendeurweekend. Je kan onze volledig ingerichte penthouse bezichtigen om inspiratie op te doen of concrete plannen te maken.

Datzelfde weekend maakt Erkelens deel uit van de Bouwroute, een initiatief van Bouwunie. Je ontmoet op de Bouwroute in één weekend alle vakmannen uit de streek. Toets op 25 en 26 maart al je bouw- of renovatieplannen af met de juiste professionals. En breng zeker ook een bezoekje aan onze showroom!

Tijdens je bezoek aan de Bouwroute maak je bovendien kans om tot €2.500 renovatiebudget te winnen. Ontdek hier hoe je kans maakt!

Heb je nog geen concrete plannen om te (ver)bouwen? Maar ben je gewoon nieuwsgierig naar ons bedrijf en onze aanpak? Ook dan ben je uiteraard welkom! Kom gerust een kijkje nemen achter de schermen!

Bouwroute- Erkelens
Scroll naar boven