Totaalrenovatie Bornem

Jouw totaalrenovatie in Bornem? Vertrouw het toe aan het team van Erkelens

Wil je in Bornem een totaalrenovatie uitvoeren en zoek je naar de geschikte partner om het hele project in goede banen te leiden? Totaalrenovatie vormt één van de specialiteiten van Erkelens uit Puurs. Wij garanderen een persoonlijke begeleiding voor het ontwerp van de keuken, de badkamer en de interieurinrichting. Daarnaast verloopt de volledige technische uitvoering onder onze coördinatie. Wij werken hiervoor uitsluitend samen met vertrouwde onderaannemers. Net als wij zijn het familiebedrijven waar vakmanschap hoog in het vaandel wordt gedragen. Je hoeft je zelf om niets te bekommeren, wij nemen alle zorgen voor jouw totaalrenovatie in Bornem op ons.

Waarom Erkelens voor een totaalrenovatie in Bornem?

Elke vorm van totaalrenovatie van een woning – beperkt of uitgebreid – is mogelijk. Wil je een uitbreiding met een achterbouw? Een interne verbouwing? Moet je volledige woning gestript worden? Alles kan.

Erkelens beschikt over een gedreven team met vakmensen. Elk heeft daarbij zijn eigen expertise. Zaakvoerder Jan Erkelens is het aanspreekpunt voor de eerste projectbespreking. Hij voert de eerste opmetingen uit en staat je bij met deskundig advies.

Na de eerste besprekingen gaan onze interieurarchitecten aan de slag voor het uitwerken van het maatwerk. Indien nodig betrekken we een architect bij het traject. In dat geval ontlasten we jou volledig van de vereiste vergunningsaanvragen.

Wij stellen een heldere raming op voor de geplande werken. Voor de materialen voorzien we realistische richtprijzen. Deze kostenposten verfijnen we op basis van de materiaalkeuzes die je doorheen het voorbereidingstraject maakt.

Om de realisatie van jouw totaalrenovatie in Bornem in goede banen te leiden, beschikken we over een eigen projectleider. Deze stuurt de verschillende onderaannemers aan en zorgt ervoor dat de verschillende fases van het renovatieproject elkaar perfect opvolgen.

De plaatsing van de keuken, de badkamer en het maatwerk voor het interieur (kasten op maat, dressings,…) gebeurt door onze eigen vakmensen. Alles wordt tot in de puntjes afgewerkt.

Een totaalrenovatie laten uitvoeren in Bornem?

Vertrouw op de persoonlijke begeleiding en het vakmanschap van Erkelens. Contacteer ons hier voor een plaatsbezoek.

Maak een afspraak

"*" geeft vereiste velden aan

Naam
DD slash MM slash JJJJ
Scroll naar boven