Een streling voor het oog

Type realisatie: keukenrenovatie

Naam klant: familie VDH – C

Locatie: Puurs

Jaar van oplevering: 2019

Keukenrealisatie

Deze realisatie is een ware streling voor het oog. De uitdaging bestond erin om voor een moderne woning een strakke keuken te ontwerpen die toch de nodige warmte en gezelligheid uitstraalt.
Er is gekozen om te werken met witte laminaatfronten in een greeploos concept.
Het verhoogde zitgedeelte (uitgewerkt in massief hout) zorgt ervoor dat familie en vrienden steeds contact behouden met de kok des huizes en zelfs op dezelfde golflengte zitten! Dit geeft een contrast met de witte keuken en meteen ook de nodige warmte en gezelligheid.

De eyecatcher in deze keuken is de afwerking van het eiland. Op aanraden van Jan werd er gekozen om de achterzijde volledig mee in verstek uit te werken met het dekton werkblad zodat je het optische gevoel krijgt dat er een massieve stenen blok in de woonkamer staat. De aders die hierop doorlopen maken het plaatje compleet!

De high-end toestellen werden vakkundig ingebouwd, met als ‘specialleke’ de prachtig ingebouwde wijnkoeler! Een waterkoker moet ook nooit meer gebruikt worden, want door te werken met een Quooker kraan is er altijd instant kokend water.

Scroll naar boven