Maatwerk Londerzeel

Exclusief maatwerk voor ingemaakte kasten in Londerzeel

Tal van inwoners uit de regio Londerzeel vertrouwen op maatwerk voor exclusieve ingemaakte kasten van Erkelens uit Puurs. Je bent bij ons welkom voor alle mogelijke kasten op maat: dressings, slaapkamerkasten, vestiairekasten, televisiemeubels, haardmeubels, zolderkasten,… Ook maatwerk voor keukens, badkamerrenovatie en totaalinrichting behoort tot de opties. Al onze kasten worden ontwerpen door onze eigen interieurarchitecten, vervaardigd in de eigen schrijnwerkerij en afgewerkt door eigen plaatsers. De afgelopen jaren realiseerden wij in de regio Londerzeel tal van inspirerende voorbeelden van exclusief maatwerk. Ontdek hier enkele realisaties van maatwerk in de regio Londerzeel.

Hoe realiseren wij maatwerk in de regio Londerzeel?

 • Stap 1

  Elk project start met een plaatsbezoek door zaakvoerder Jan Erkelens. Hij komt persoonlijk langs voor een eerste opmeting en projectbespreking. Hij luistert naar jouw wensen en verwachtingen. Tegelijkertijd analyseert hij meteen de mogelijkheden en beperkingen van de beschikbare ruimte. Je mag rekenen op gerichte tips en deskundig advies.

 • Stap 2

  De bevindingen van Jan vormen het startpunt voor onze interieurarchitecten om het maatwerk voor de regio Londerzeel tot in het kleinste detail uit te werken. Elk ontwerp start vanaf een wit blad.

 • Stap 3

  We nodigen je vervolgens uit in onze showroom om het project met bijhorende detailofferte te presenteren. Met behulp van een 3D-voorstelling kan je het ontwerp correct beoordelen. Op basis van je feedback sturen we het ontwerp bij.

 • Stap 4

  Na goedkeuring van het ontwerp en de offerte starten de werkvoorbereidingen in onze eigen schrijnwerkerij. Het maatwerk wordt hier vervaardigd door onze eigen vakmensen.

 • Stap 5

  Tenslotte volgt de plaatsing van het maatwerk. Ook dit gebeurt met eigen vakmensen. Wij werken alles piekfijn af. Met minder dan perfectie nemen onze plaatsers geen genoegen.

Wil je maatwerk voor jouw interieur in Londerzeel en omgeving?

Maak hier je afspraak met zaakvoerder Jan Erkelens voor een plaatsbezoek.

Maak een afspraak

"*" geeft vereiste velden aan

Naam
DD slash MM slash JJJJ
Scroll naar boven