Erkelens, specialist in exclusieve maatwerk keukens

Maatwerk voor keukens vormt de absolute specialiteit van Erkelens Keukens & Interieur uit Puurs. Sinds onze oprichting meer dan 40 jaar geleden realiseren wij maatwerk keukens van Belgische topkwaliteit. Elk project start met een wit blad, waarbij onze interieurarchitecten een uniek ontwerp uitwerken dat perfect aan je verwachtingen voldoet. Onze maatwerk keukens worden altijd door eigen vakmensen geplaatst. Daarbij mag je rekenen op een hoogstaande afwerking met oog voor detail.
Bekijk hier enkele van onze realisaties.

Keuken-5

Hoe realiseren wij onze maatwerk keukens?

Wanneer je kiest voor Erkelens om je keuken te realiseren, dan mag je rekenen op 100% maatwerk. Alle keukens die wij realiseren, worden door onze interieurarchitecten ontworpen.

Elke samenwerking start met een kennismakingsgesprek met zaakvoerder Jan. Hij luistert naar je wensen en vertaalt deze via eerste schetsen naar een optimaal keukenplan met kastenindeling. Verder krijg je tips en advies voor de materialen, de vormgeving, de stijl,…

Na dit kennismakingsgesprek gaan onze interieurarchitecten aan de slag. Op basis van de briefing van Jan werken zij tot in de kleinste details een eerste ontwerp uit. Elk ontwerp is uniek en exclusief, onze keukens zijn volledig maatwerk.

We presenteren ons ontwerp persoonlijk in onze showroom. Zo kunnen we je meteen de materialen en verschillende opties met eigen ogen laten zien. Na de gewenste bijsturingen finaliseren we het ontwerp.

Wanneer we belanden in de uitvoeringsfase staat onze projectleider garant voor een feilloze coördinatie. Dit is vooral van groot belang wanneer er nog aanpassingswerken vereist zijn bij het vervangen van een bestaande keuken. Hiervoor schakelen we vertrouwde onderaannemers in.

De plaatsing van al onze maatwerk keukens gebeurt door eigen vakmensen. Zij gaan meerdere dagen aan de slag. Een echte maatwerk keuken kan je onmogelijk in één werkdag plaatsen en perfect afwerken. De gemiddelde plaatsingsduur van onze keukens bedraagt 4 tot 6 dagen.

Een maatwerk keuken in een nieuwbouw?

Je bestaande keuken vervangen door een keuken van Erkelens?
Wij komen langs.

Eerst zien dan geloven?

Maak een afspraak

"*" geeft vereiste velden aan

Naam
DD slash MM slash JJJJ
Scroll naar boven