De specialist in keukens voor Sint-Niklaas?

Zoek je naar een specialist in exclusieve keukens op maat voor de regio Sint-Niklaas? Vertrouw dan op het vakmanschap en de meer dan veertig jaar ervaring van Erkelens Keukens & Interieur. Vanuit onze thuisbasis in Puurs realiseerden wij al talrijke keukens in Sint-Niklaas en omstreken. Ook in Sint-Niklaas zijn wij gekend voor onze diepgaande specialisatie in keukens. Naast keukens in nieuwbouwwoningen in de regio Sint-Niklaas specialiseren wij ons in het vervangen van bestaande keukens. Ook voor de vereiste aanpassingswerken kan je op ons rekenen.
Bekijk hier enkele realisaties van onze keukens in Sint-Niklaas en omstreken.

keuken-2

Keukens voor de regio Sint-Niklaas

De afgelopen jaren vertrouwden tal van inwoners van Sint-Niklaas op Erkelens..

Elke keuken die wij realiseren, start vanaf een wit blad. Zaakvoerder Jan maakt alle tijd vrij voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek luistert hij naar jouw wensen en schetst hij met de hand eerste ideeën voor de kastenindelingen en het grondplan. Je krijgt persoonlijk advies voor de ideale oplossing, de aangewezen ergonomie, de mogelijke functionaliteiten, belangrijke materiaal- en stijlkeuzes,…

Na de bespreking met Jan gaan onze interieurarchitecten aan de slag voor het uitwerken van een eerst ontwerp. Elke keuken die wij uittekenen is – volledig op maat – uniek en exclusief. We stellen dit ontwerp persoonlijk aan jou voor. Nadien sturen we bij op basis van je feedback. Alles moet tot in de kleinste detail aan jouw wensen voldoen.

Voor de realisatie komen onze eigen plaatsers en onze projectleider in beeld. Onze projectleider coördineert de technische uitvoering, wat zeker van belang is bij het vervangen van je bestaande keuken. Onze eigen plaatsers installeren de keuken en werken alles zorgvuldig af. Het plaatsen van een keuken neemt bij ons vier tot zes dagen in beslag. Alleen dan kan je topkwaliteit afleveren.

Interesse in een kwaliteitsvol budgetvriendelijk alternatief?

Recent hebben wij het merk Häcker aan ons gamma toegevoegd. Dit merk biedt een prijsbewust kwaliteitsvol alternatief voor jonge starters. Onze engagementen voor persoonlijke begeleiding, een uniek ontwerp, technische opvolging en een piekfijne plaatsing zijn exact hetzelfde als bij Ilwa.

keuken-3
keuken-4

Voor Sint-Niklaas op zoek naar een specialist in keukens?

Een keuken in een nieuwbouw?

Je bestaande keuken vervangen?
Wij komen langs.

Eerst zien dan geloven?

Maak een afspraak

"*" geeft vereiste velden aan

Naam
DD slash MM slash JJJJ
Scroll naar boven