Keukens Puurs

Zoek je voor Puurs naar een specialist in keukens?

Ben je in de regio Puurs op zoek naar een specialist in exclusieve keukens op maat? Dan moet je vast en zeker aankloppen bij Erkelens Keukens & Interieur uit Puurs. Al meer dan veertig jaar specialiseren wij ons voor de regio’s Bornem, Puurs en omstreken in keukens van Belgische kwaliteit. De keukens onderscheiden zich op alle vlakken: stijl, vormgeving, functionaliteit, afwerking, materialen, innovatie, levensduur,… Elke keuken die wij plaatsen, is ontworpen door onze eigen interieurarchitecten. Onze eigen plaatsers staan garant voor een piekfijne afwerking. Bij het vervangen van je bestaande keuken, beschikken wij over een eigen projectleider voor het coördineren van de nodige aanpassingswerken aan de ruimte.
Bekijk hier enkele realisaties van keukens in Puurs en omstreken.

keuken-3

Dé specialist in keukens voor de regio Puurs

Tal van inwoners uit Puurs vertrouwen op Erkelens wanneer ze kiezen voor hun keuken.

Erkelens investeert zeer veel tijd en energie in elk project. Onze persoonlijke begeleiding start met een gesprek met zaakvoerder Jan. Hij luistert naar jouw verwachtingen en vertaalt deze naar eerste handschetsen. Elk facet van je droomkeuken komt aan bod: stijl, uitstraling, functionaliteit, toestellen, ergonomie, indeling,…

In een tweede stap vertalen onze interieurarchitecten de analyse van Jan naar een exclusief ontwerp. Dit wordt tot in de kleinste details uitgewerkt. We stellen ons ontwerp persoonlijk aan jou voor, waarna de gewenste bijsturingen plaatsvinden.

Wanneer je finaal hebt gekozen voor Erkelens, spreken we een timing af. Op de afgesproken dag komen onze eigen plaatsers langs om de keuken te installeren. Dit neemt steeds meerdere dagen in beslag. Een keuken correct en mooi afgewerkt plaatsen op één dag – zoals vele keukenketens beweren – is gewoonweg onmogelijk.

Wil je een kwaliteitsvol budgetvriendelijk alternatief?

Recent hebben we ook het Duitse merk Häcker aan ons aanbod toegevoegd. Met Häcker kies je voor een budgetvriendelijk alternatief. De kwaliteit ligt nog ver boven datgene wat je krijgt in de gekende keukenketens. Onze persoonlijke service voor begeleiding, ontwerp, technische coördinatie en eigen plaatsing blijft exact dezelfde.

keuken-4
Keuken-5

Voor de regio Puurs op zoek naar een specialist in keukens?

Een keuken in een nieuwbouw?

Je bestaande keuken vervangen?
Wij komen langs.

Eerst zien dan geloven?

Maak een afspraak

"*" geeft vereiste velden aan

Naam
DD slash MM slash JJJJ
Scroll naar boven