Een specialist in keukens nodig in de regio Dendermonde?

Ook de regio Dendermonde kan rekenen op de jarenlange ervaring van Erkelens voor keukens van topkwaliteit. De afgelopen decennia plaatsen wij al talrijke keukens in Dendermonde en omgeving. Kies een keuken voor het leven. Onze keukens blinken uit op vlak van stijl- en vormgeving, materialengebruik, levensduur én afwerking. De mogelijkheden zijn eindeloos. Erkelens heeft eigen interieurarchitecten in dienst voor een exclusief ontwerp. Ook de plaatsing gebeurt steeds met onze eigen vakmensen.
Bekijk hier enkele realisaties van keukens, onder andere in de regio Dendermonde.

keuken-4

Keukens voor de regio Dendermonde

Ook in de regio Dendermonde zijn wij gekend voor onze keukens. De afgelopen veertig jaar specialiseerden wij ons diepgaand in Belgische topmerken.

Het kennismakingsgesprek vindt plaats met zaakvoerder Jan. Hij luistert naar je ideeën en geeft je advies over de ideale opstelling, de stijlmogelijkheden, ergonomie, keukentoestellen,…

Onze interieurarchitecten vertalen vervolgens jouw wensen naar een exclusief ontwerp. Dit verfijnen we totdat je volledig tevreden bent. Wij engageren ons volledig. Zo investeren we zeer veel tijd en energie in het bespreken van jouw verwachtingen en het uitwerken van een ontwerp.

In de realisatiefase staat onze projectleider in voor de coördinatie. Dat is van groot belang wanneer er nog aanpassingswerken moeten gebeuren aan de ruimte, bijvoorbeeld bij het vervangen van je bestaande keuken. De plaatsing gebeurt steeds door eigen vakmensen. Voor het plaatsen van een keuken voorzien wij vier tot zes dagen. Een keuken correct plaatsen – zoals vele keukenketens beweren – op één dag, is onmogelijk.

Een kwaliteitsvol alternatief aan een scherpe prijs

Sinds enkele jaren werken we ook met het Duitse merk Häcker. Keukens van Häcker vormen het perfecte kwaliteitsvolle alternatief voor de talrijke keukenketens. Voor een scherpe prijs geniet je van een zeer degelijke keuken, ideaal voor jonge starters. Wanneer je kiest voor een keuken van Häcker, dan geniet je van dezelfde service inzake ontwerp, persoonlijke begeleiding, projectplanning, plaatsing en hoogstaande afwerking. Ook in de regio Dendermonde zijn de keukens van Häcker bijzonder populair.

Keuken-5
Keuken-1

Zoek je naar een specialist in keukens in de regio Dendermonde?

Een keuken in een nieuwbouw?

Je bestaande keuken vervangen door een keuken van Erkelens?
Wij komen langs.

Eerst zien dan geloven?

Maak een afspraak

"*" geeft vereiste velden aan

Naam
DD slash MM slash JJJJ
Scroll naar boven