Keukens Bornem

Op zoek naar een specialist in keukens in Bornem?

Zoek je naar een specialist in keukens in Bornem? Erkelens uit Puurs plaatst al meer dan veertig jaar keukens van Belgische kwaliteit. Met Erkelens kies je een keuken voor het leven. Onze exclusieve keukenontwerpen vullen jouw wensen en verwachtingen perfect in. De plaatsing gebeurt steeds met eigen vakmensen, onder supervisie van onze projectleider. Dankzij onze talrijke gerealiseerde keukens in Bornem en omstreken, bouwden wij een ijzersterke reputatie op. Als je een keuken laat ontwerpen en realiseren bij Erkelens, dan mag je rekenen op het engagement van een compleet team.
Bekijk hier enkele van onze realisaties.

Keuken-5

Keukens voor Bornem en omstreken

Wat betreft keukens groeide Erkelens de afgelopen jaren uit tot dé specialist in Bornem en omstreken. Elke opdracht opnieuw geeft ons team het uiterste van zichzelf. Wij kiezen bewust voor Belgische kwaliteitsmerken.

Elke keuken die wij plaatsen, start met een wit blad. Zaakvoerder Jan bespreekt tijdens het kennismakingsgesprek diepgaand jouw wensen. Hij vertaalt deze tijdens het eerste gesprek naar eerste schetsen met de hand. Je krijgt gericht advies wat betreft grondplan, keukenindeling, toestellen, extra functies, ergonomie, stijl- en vormgeving,…

Deze eerste bespreking vormt de basis voor onze interieurarchitecten om een eerste ontwerp uit te tekenen. Dit ontwerp stellen we persoonlijk aan je voor.

Na de nodige bijsturingen stellen we alles op punt, waarna de realisatiefase start. Stipt volgens afspraak komen onze eigen plaatsers bij je langs. Omdat wij streven naar een hoogstaande en piekfijne afwerking, neemt de plaatsing van jouw droomkeuken altijd meerdere dagen in beslag. Het is onmogelijk om een kwaliteitsvolle keuken op één dag te plaatsen.

Budgetvriendelijk en kwaliteitsvol alternatief

Sinds kort werken we ook met een budgetvriendelijk en kwaliteitsvol alternatief. De keukens van Häcker zijn perfect voor jonge starters in de regio Bornem. De kwaliteit van Häcker overstijgt gegarandeerd de kwaliteit die je krijgt in de bekende keukenketens. Bovendien mag je rekenen op hetzelfde engagement van ons team voor persoonlijke begeleiding, ontwerp, projectplanning, plaatsing en finale afwerking.

Keuken-1
keuken-2

Op zoek naar een specialist in keukens in de regio Bornem?

Een keuken in een nieuwbouw?

Je bestaande keuken vervangen door een keuken van Erkelens?
Wij komen langs.

Eerst zien dan geloven?

Maak een afspraak

"*" geeft vereiste velden aan

Naam
DD slash MM slash JJJJ
Scroll naar boven