Ilwa

Sinds 1977 dé specialist in keukens van Ilwa

Al sinds de opstart meer dan 40 jaar geleden in 1977 specialiseert Erkelens Keukens & Interieur uit Puurs zich in het keukenmerk Ilwa. Wij kennen de eindeloze mogelijkheden van dit Belgische topmerk door en door. Een keuken van Ilwa koop je voor het leven. Zowel de materialen, de afwerking als de uitstraling zijn superieur. Je mag bij Erkelens rekenen op een exclusief ontwerp, uitgewerkt door één van onze interieurarchitecten. Wij vertalen jouw wensen en verwachtingen naar de perfecte keuken van Ilwa. Ook de plaatsing van je keuken gebeurt met eigen vakmensen. Wij staan garant voor een hoogstaande afwerking. Bekijk hier enkele van onze realisaties.

keuken-3

Waarom een keuken van Ilwa?

De geschiedenis van dit Belgische keukenmerk uit Puurs – Ruisbroek gaat terug tot in 1936. Ilwa was de absolute pionier voor het gebruik van het oersterke laminaat voor de bekleding van de binnenkasten. Doorheen de lange geschiedenis stond dit keukenbedrijf aan de wieg van tal van andere innovaties.

Vooraleer Erkelens op te richten, werkte Karel Erkelens meer dan tien jaar bij Ilwa. Hij kende dan ook de troeven en mogelijkheden van dit keukenmerk bijzonder goed, toen hij besloot als zelfstandige keukenbouwer aan de slag te gaan. Hij besloot de samenwerking met Ilwa te behouden.

Waarom een keuken van Ilwa door Erkelens?

Elke keuken van Ilwa die wij plaatsen, start vanaf een wit blad.

Zaakvoerder Jan bespreekt zeer grondig jouw wensen en verlangens inzake stijl, uitstraling en functionaliteit. Hij schetst tijdens dit gesprek eerste ideeën inzake kastenindeling, grondplan, ergonomie,…

Vervolgens gaan onze interieurarchitecten aan de slag voor een exclusief en uniek ontwerp.

We presenteren dit ontwerp persoonlijk in onze showroom.

Vervolgens schaven we ons voorstel bij totdat je volledig tevreden bent.

Onze projectleider leidt de realisatie in goede banen. Hij zorgt ervoor dat de werken starten volgens de afgesproken timing.

Onze eigen vakmensen staan in voor de plaatsing. Deze is niet afgerond op één dag, zoals bij vele keukenketens het geval is. Omdat wij streven naar een perfecte afwerking duurt het vakkundig plaatsen van een keuken van Ilwa meerdere dagen.

Lees hier alles over onze aanpak voor de realisatie van jouw droomkeuken

Ook voor het vervangen van je bestaande keuken – inclusief aanpassingswerken in de ruimte – ben je bij ons aan het juiste adres.

Een keuken van Ilwa in een nieuwbouw?
Maak je afspraak in onze showroom.

Je bestaande keuken vervangen door een keuken van Ilwa?
Wij komen langs. Maak hier je afspraak.

keuken-4

Eerst zien dan geloven?

Maak een afspraak

"*" geeft vereiste velden aan

Naam
DD slash MM slash JJJJ
Scroll naar boven