Badkamerrenovatie Bornem

Op zoek naar een specialist voor badkamerrenovatie in Bornem?

Is je badkamer aan vervanging toe? Vertrouw je volledige badkamerrenovatie toe aan Erkelens uit Puurs. Wij bieden een totaalservice, inclusief de nodige aanpassings- en verbouwingswerken aan de ruimte. Je mag rekenen op een persoonlijke begeleiding, vanaf het eerste ontwerp tot en met de finale afwerking van je nieuwe badkamer. Naast keukens, kasten op maat, totaalirichting & renovatie vormt badkamerrenovatie in de regio Bornem één van onze absolute specialiteiten. Bekijk hier enkele realisaties van badkamerrenovatie in Bornem en omgeving.

Waarom je badkamerrenovatie laten uitvoeren door Erkelens uit Bornem?

Bij Erkelens staat er een heel team van vakmensen klaar die je in elke stap van het project persoonlijk begeleiden.

 • Stap 1

  Elke badkamerrenovatie in Bornem en omstreken start met een bezoek ter plaatse door zaakvoerder Jan Erkelens. Jan komt persoonlijk langs voor een eerste opmeting en projectbespreking. Hij bekijkt de mogelijkheden van de ruimte en luistert naar al je wensen. Je krijgt gericht advies. Eerste ideeën worden door Jan met de hand geschetst. Je krijgt bovendien meteen een eerste raming van je dromen en verlangens.

 • Stap 2

  In een tweede fase geeft Jan jouw ideeën en gegevens door aan onze partner-onderaannemer die jou zo snel mogelijk contacteert.

 • Stap 3

  Je mag rekenen op een persoonlijke begeleiding bij het maken van de nodige materiaalkeuzes. Rekening houdend met al jouw wensen, wordt een eerste ontwerp uitgewerkt.

 • Stap 4

  Jouw badkamerrenovatie in Bornem wordt zonder tijdverlies uitgevoerd. Onze partner-onderaannemer staat in voor de sanitaire werken, vloer- en tegelwerken, elektriciteitswerken, … 

 • Stap 5

  De plaatsing en afwerking van de badkamermeubels, alle maatwerk en het algemeen schrijnwerk gebeurt door onze eigen vakmensen. Zij werken met oog voor detail zodat je gloednieuwe badkamer perfect wordt opgeleverd.

Droom je van een badkamerrenovatie in Bornem?

Contacteer ons voor een plaatsbezoek.

Maak een afspraak

"*" geeft vereiste velden aan

Naam
DD slash MM slash JJJJ
Scroll naar boven