Ontwerp en plaatsing van keukens in Londerzeel

Zoek je een partner voor het ontwerp en de plaatsing van jouw keuken in Londerzeel? Bij Erkelens Keukens & Interieur helpen we je hier graag bij. Met meer dan 45 jaar ervaring streven wij ernaar jouw keuken esthetisch en functioneel op te leveren, met aandacht voor de kleinste details.

keukens londerzeel

Hoe gaan wij tewerk?

Als ontwerper en plaatser van keukens in Londerzeel en ver daarbuiten, hanteren we een duidelijk stappenplan in de verwezenlijking van jouw keuken. Een kennismakingsgesprek maakt ons duidelijk wat jouw wensen, stijl en budget zijn. Daarna gaan onze interieurarchitecten aan de slag en werken ze een eerste ontwerp uit. We nodigen je opnieuw bij ons uit om de plannen te bespreken en passen indien nodig het ontwerp op basis van jouw feedback aan.

Als je volledig tevreden bent met het ontwerp van jouw droomkeuken, stelt onze projectleider een timing op die hij nauwgezet in het oog houdt. Heb je tussendoor vragen, dan kan je ook altijd bij hem terecht. Jouw keuken wordt in ons eigen atelier gemaakt en, eens klaar, installeert onze montagedienst deze met de grootste zorg in drie à vijf dagen.

Meer dan ontwerp alleen

Ben je best tevreden over je huidige keuken in Londerzeel, maar kan deze wel wat opgefrist worden? Wil je een nieuw werkblad of wil je een extra microgolfruimte? Wij helpen je met plezier. Ook voor jouw renovatieprojecten kan je bij ons terecht.

keukens londerzeel
keukens-londerzeel-4

Totaaloplossing en ontzorging

Onze naam doet het al vermoeden: wij zorgen voor de perfecte match tussen keuken en interieur. Naast keukentoestellen om jouw keuken in te kleden, kan je ons ook voor de synergie tussen keuken en interieur inschakelen. Het totaalplaatje, daar gaan wij voor.

Welkom in onze showroom

Heb je renovatieplannen? Wil je een degelijke keuken in Londerzeel laten installeren, volledig op maat en naar jouw wensen gemaakt? We heten je van harte welkom in onze showroom in Puurs of neem een kijkje online en check onze realisaties.

Heb je renovatieplannen?

Dan ben jij bij Erkelens in de allerbeste handen!
Aarzel dus niet om een afspraak te maken voor een eerste kennismakingsgesprek.

Maak een afspraak

"*" geeft vereiste velden aan

Naam
DD slash MM slash JJJJ
Scroll naar boven