Ilwa keukens

Al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in de keukens van Ilwa

Erkelens Keukens & Interieur is al meer dan veertig jaar gespecialiseerd in het ontwerp en de plaatsing van keukens van Ilwa. De keukens van het Belgische topmerk Ilwa zijn van superieure kwaliteit. Met een keuken van Ilwa zit je letterlijk levenslang goed. De materiaal-, stijl-, vorm- en kleurmogelijkheden zijn eindeloos. De interieurarchitecten van Erkelens staan telkens opnieuw garant voor een exclusief ontwerp, perfect inspelend op de wensen en de verwachtingen van de opdrachtgever. De plaatsing gebeurt altijd door eigen vakmensen. 
Bekijk hier enkele van onze realisaties.

Keuken-1

Wat maakt de keukens van Ilwa zo goed?

Met Ilwa haal je een Belgisch topmerk in huis. Dit bedrijf uit Puurs – Ruisbroek bestaat al sinds 1936. Sinds de jaren ’50 investeert Ilwa sterk in de verdere ontwikkeling van zijn keukens. Zo was het de eerste keukenfabrikant die de binnenkant van de kasten bekleedt met het bijzonder sterke laminaat. Later zouden nog tal van innovaties en vernieuwingen volgen.

De keuze van Erkelens om te werken met de keukens van Ilwa kwam er niet zomaar. Vooraleer als zelfstandige keukenbouwer te starten, werkte oprichter Karel Erkelens meer dan tien jaar bij Ilwa. Hij kende de kwaliteiten van dit keukenmerk dan ook bijzonder goed toen hij in 1977 besloot om een eigen bedrijf op te richten. Al die jaren bleef Erkelens trouw aan de Belgische topkwaliteit van Ilwa.

Waarom Erkelens om je keuken van Ilwa te realiseren?

Wij beschikken over een uiterst vakbekwaam en gedreven team om jouw droomkeuken te bouwen. Ons engagement start bij het eerste kennismakingsgesprek met zaakvoerder Jan. Hij luistert naar jouw verwachtingen en vertaalt dit in eerste schetsen. Hij geeft je persoonlijk advies op vlak van functionaliteit, ergonomie, ideale keukenopstelling, grondplan,…

In een volgende stap betrekken we onze interieurarchitecten bij het verhaal. Zij vertalen de ideeën van Jan naar een exclusief ontwerp, dat we persoonlijk aan je voorstellen. Op dat moment krijg je ook een gedetailleerde offerte.

Na de gewenste bijsturingen, stellen we het ontwerp volledig op punt. Vervolgens start de realisatiefase onder coördinatie van onze projectleider. Wanneer er nog aanpassingswerken nodig zijn in de ruimte – bijvoorbeeld bij het vervangen van een bestaande keuken – leidt hij de verschillende fases in goede banen.

Alle keukens van Ilwa die wij al plaatsten, werden perfect op tijd opgeleverd. Ons eigen plaatsingsteam staat garant voor een perfect afgewerkte keuken. Keukens van Ilwa zijn nooit op één dag geplaatst. Onze plaatsers gaan meerdere dagen aan de slag (vier tot zes) om de verwachte hoogstaande kwaliteit af te leveren.
Lees hier meer over onze werkwijze.

Een keuken van Ilwa in een nieuwbouw?

Je bestaande keuken vervangen door een keuken van Ilwa?
Wij komen langs.

keuken-2

Eerst zien dan geloven?

Maak een afspraak

"*" geeft vereiste velden aan

Naam
DD slash MM slash JJJJ
Scroll naar boven