• phone_menulogo
  • Erkelens
  Erkelens is een familiebedrijf dat zich specialiseert in maatwerk, binnenhuisinrichting en totaalrenovaties. Sinds 1977 zijn uw woonwensen onze prioriteit.

  Missie
  Erkelens wil mensen gelukkig maken met een duurzame interieuroplossing. Het is ons doel om samen met u een woonomgeving te creëren waar u jarenlang van kan genieten. Sterke ideeën, mooie materialen en vakkundige uitvoeringen. Ze vormen de kern van ons bedrijf. Alles gebeurt in eigen beheer, met veel passie en vakmanschap, zodat u zeker bent van de beste kwaliteit.

  Visie
  Als familiebedrijf is de persoonlijke band met onze klanten het allerbelangrijkste. Voor elke klant dokteren wij iets helemaal anders uit, zodat iedereen kan wonen volgens een uniek recept. Daarbij primeert altijd de kwaliteit van het eindproduct. We werken alleen met fabrikanten op wie we al jarenlang vertrouwen en beschikken over een topteam van ervaren ontwerpers en vakmensen die met veel gevoel vorm geven aan uw woondroom.


  Wie zijn wij?
  Erkelens, dat is vader Karel, zoon Jan, dochter Anneke en een hecht team van professionele mensen. We houden het bewust klein, ondanks onze groei. Omdat we op die manier dicht bij onze klanten blijven staan. Want uw tevredenheid, dat is waar het om gaat.  

  De ‘Erkelens-Kamer’
  Wij houden niet van veel vertoon, dus kozen we voor een klein maar verfijnd alternatief voor de klassieke showroom. In onze ‘Erkelens-Kamer’ krijgt u een beter inzicht in de functionaliteit van een interieur. U ontdekt er alle stijlen, materialen, afwerkingen en technische details, en wij nemen er uitgebreid de tijd om naar u te luisteren.

   
  erk2 1

  Onze goede reputatie danken wij niet alleen aan onze aanpak, maar eveneens aan onze jarenlange nauwe samenwerking met keukenfabrikant Ilwa. Wist u trouwens dat Ilwa in Europa de allereerste producent van laminaatkeukens was sinds 1936? Hun expertise zorgt ervoor dat wij u een fabrieksgarantie van maar liefst 15 jaar kunnen bieden.

  erk3

   

  En deze willen we u niet onthouden: enkele foto's uit de oude doos. 

   
  Omwille van de moeilijke
  bereikbaarheid tijdens de
  Vis en Folkloredagen
  te Mariekerke
  zal onze showroom
  gesloten zijn op zaterdag 24 juni.
  Omgangstraat 70  I  2880 Mariekerke - Bornem  I  T 052 26 01 40   I  F 052 26 01 49   I  info@erkelens.be

  Omgangstraat 70
  2880 Mariekerke - Bornem
  T 052 26 01 40
  F 052 26 01 49
  info@erkelens.be

  Just a line of text to demonstrate the overlay effect.